Rendabeler rijden, rendabeler bouwen.

Bij de ontwikkeling en de bouw van de Arocs werd een groot aantal technische maatregelen toegepast, met allemaal één enkel doel: meer rendement. Concreet: minder verbruik en minder kosten. Vanaf de eerste dag. En over de gehele gebruiksduur.

Met de Arocs wordt bouwtransport efficiënter dan ooit. Omdat hij bespaart waar besparing doorslaggevend kan zijn: in het verbruik. Een belangrijke factor daarbij is de schakelautomaat Mercedes PowerShift 3, die bij de Arocs tot de standaarduitrusting behoort. Maar het hoge rendement van de Arocs begint al heel wat eerder. Met zijn koppelrijke Euro VI-motoren, die niet alleen merkbaar minder brandstof verbruiken, maar ook aanzienlijk langer meegaan. Hulpaggregaten met geoptimaliseerd verbruik, een uitgekiende aerodynamica en een lagere rolweerstand helpen eveneens de brandstofkosten te drukken.

Om brandstof te besparen, wordt de chauffeur verder ook bijgestaan door de standaard FleetBoard® EcoSupport en de als optie verkrijgbare FleetBoard®-gebruiksanalyse.

Om de totale kosten laag te houden, hebben we de Arocs ook lange onderhoudsintervallen, afhankelijk van de belasting, en een reparatie- en onderhoudsvriendelijke constructie weergegeven. De langere levensduur van vele componenten en zeker ook de voorbeeldige opbouwvriendelijkheid verhogen de rendabiliteit van de Arocs eveneens.

Slotsom: de Arocs levert bij elke toepassing in het bouwtransport een aanzienlijke bijdrage om uw werk nog efficiënter en succesvoller te maken. Elke dag opnieuw. En bij elke job in het bouwtransport.