De Arocs.

De nieuwe kracht van de bouwsector.

De Arocs is een unieke combinatie van kracht, robuustheid en efficiëntie en zet op die manier de meer dan 110 jaar lange en succesvolle traditie van Mercedes-Benz bouwvoertuigen op een indrukwekkende manier voort. Meer nog: Hij brengt ze met innovatieve, toekomstgerichte techniek naar de toekomst. En hij demonstreert bij elke job waar zijn roots liggen en waarvoor hij werd ontwikkeld.

Met zijn koppelrijke, hoogbelastbare aandrijfconfiguraties trekt u zich in elke situatie probleemloos uit de slag. Omdat de Arocs het hoger vermogen ook bij zware toepassingen betrouwbaar op de weg overbrengt. Daarvoor zorgt zijn robuuste, solide ophangings-, vering- en chassisconstructie, die ook uitmunt door een bijzonder hoge belastbaarheid.

Een solide basis voor uw succes is ook de hoge efficiëntie van de Arocs. Niet alleen door het lage verbruik van de standaard Euro VI-motoren, maar ook dankzij de langere levensduur van vele componenten, de lagere reparatie- en onderhoudskosten, de hoge opbouwvriendelijkheid en het uitgebreide aanbod voor vrijwel alle toepassingen in het bouwtransport is de Arocs bijzonder rendabel in het gebruik. Kortom de Arocs kan alles leveren wat de praktijk vereist. Op de werf. En op de weg. Stap in en benut de nieuwe kracht op de werf.

Arocs webspecial

De nieuwe kracht op de werf.

Transport online

Het virtuele magazine voor de mobiele economie.

Range_HAD

Hydraulic Auxiliary Drive

Voor onverwachte nood aan meer trekkracht