CharterWay Service

Alleen een gebruiksklaar bedrijfsvoertuig is ook een rendabel bedrijfsvoertuig.

Bij bedrijfsvoertuigen is beschikbaarheid van het voertuig een van de belangrijkste factoren van rendabiliteit. Maar precies door het onafgebroken zware gebruik is het absoluut noodzakelijk dat de voertuigen technisch steeds in onberispelijke staat zijn.
Om uw mobiliteit te garanderen en om de waarde van uw wagenpark te behouden biedt CharterWay Service daarom componenten aan om de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden naar individuele behoefte te verzekeren - desgewenst met beschikbaarstelling van een vervangwagen, vervanging van banden en bandenservice.

Het principe: vaste bedragen, die uw bedrijfskosten berekenbaar maken. De verschillende CharterWay serviceproducten zijn hierbij zo ingedeeld, dat de risico's van een wagenpark voor langeafstandsverkeer precies op maat zijn gedekt, zoals dat voor een bestelwagen voor plaatselijk gebruik zou zijn. Onafhankelijk van het gebruik en de omvang van het wagenpark kunt u ook in onberekenbare tijden precieze berekeningen maken en uw bedrijfsactiviteit uitvoeren.
Alle CharterWay serviceproducten omvatten ook een comfortabele afhandeling met behulp van de CharterWay ServiceCard, uitgebreide kwalitatieve diensten en een uitgebreide ondersteuning door een over heel Europa verspreid net van erkende Mercedes-Benz verkoops- en servicepartners.

FURTHER BENEFITS