Mercedes-Benz dienstencontracten.

Beschermen tegen ongeplande onderhoudskosten en onverwachte reparaties.

Of u nu een of meer bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz hebt: onze Mercedes-Benz serviceovereenkomsten beschermen u tegen ongeplande onderhoudskosten en onverwachte reparaties. Zo kunt u op lange termijn plannen, u concentreren op uw kernactiviteit en al wat daarbij komt kijken.

Wij bieden u de beste voorwaarden die speciaal op uw wensen zijn toegespitst, zodat u een echt individueel dienstencontract kunt afsluiten. Met onze serviceovereenkomst van Mercedes-Benz hebt u niet alleen persoonlijke, maar ook financiële zekerheid. U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van het voertuigtype en de gewenste contractduur en het kilometeraantal.

De serviceovereenkomst munt uit door zijn voordelige prijs en door het waardebehoud van uw voertuig: Of u er vele jaren mee rijdt of hem wilt doorverkopen: U kunt altijd op de kwaliteit van Mercedes-Benz vertrouwen. Want alle werkzaamheden in het kader van uw servicepakket worden uitsluitend door vakmensen van onze erkende partners en met hoogwaardige originele onderdelen van Mercedes-Benz uitgevoerd.

Altijd op veilig met onze serviceovereenkomst:

Met de Mercedes-Benz serviceovereenkomsten stellen wij een hele reeks diensten voor uw vrachtwagen ter beschikking. Met een individueel op uw behoeften afgestemd pakket neemt u van meetaf aan het zekere voor het onzekere. Dit pakket biedt u in Europa de beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz zonder dat u contant geld bij zich hoeft te hebben.

U kunt de diensten aan uw individuele behoeften aanpassen en uw eigen veiligheidspakket samenstellen - het CharterWay Service Complete pakket biedt hierbij de meest uitgebreide service. Uw vrachtwagen is daardoor van bij de eerste kilometer altijd in topvorm. Bovendien hebt u een extra prijsvoordeel als u een Full-Service-overeenkomst sluit en gebruik maakt van de FleetBoard diensten "Service" en "Uptime".

MEER INFORMATIE