Actuele thema's.

Allesomvattende oplossingen voor rendabeler transport.

Brengt samen wat samen hoort: RoadEfficiency combineert lage totale kosten met een hoge veiligheid en een hoge benuttingsgraad van het voertuig. Voor nog rendabeler transport. 

Lage totale kosten
+ Hoge veiligheid
+ Hoge benuttingsgraad van het voertuig
====================
= Rendement is de som van de details.

In het verleden hadden we u lage totale kosten beloofd - en die belofte zijn we ook nagekomen: De investering in een Mercedes-Benz truck loont zich door de lage brandstofkosten, de lage reparatie- en onderhoudskosten, de aantrekkelijke leasings- en financieringsvoorwaarden en niet het minst de hoge restwaarde. En nu beloven we u een nog hoger rendement. De nieuwe stap heet RoadEfficiency. Concreet doen we u twee nieuwe beloften: een hoog veiligheidsniveau en een hoge benuttingsgraad van het voertuig.

De tweede pijler van RoadEfficiency is veiligheid – en ook op dat vlak nemen trucks van Mercedes-Benz al sinds vele jaren de leiderspositie in. Nieuwe oplossingen zijn de Sideguard Assist* *** en de noodremhulp Active Brake Assist 4**** ***** met voetgangersdetectie. Beide systemen zullen de veiligheid tijdens de laatste kilometers van een rit – in de bebouwde kom dus – nog verhogen.

Ook de belofte van een hogere benuttingsgraad van het voertuig draagt bij tot RoadEfficiency. Met FleetBoard bieden we al meer dan 15 jaar innovaties op het vlak van telematica en connectiviteit aan. De ontwikkelingen op die gebieden maken verreikende verbeteringen mogelijk.

Door de intelligente verbinding van het voertuig met Mercedes-Benz Service en met uw transportbedrijf voert Mercedes-Benz Uptime nieuwe maatstaven in. Resultaat: een significant betere planning van de bezoeken aan de werkplaats en een toegenomen beschikbaarheid van het voertuig.

Naast FleetBoard transportmanagement** stellen we nu de nieuwe service-innovatie Mercedes-Benz Uptime****** ******* ******** ********* te uwer beschikking, waardoor de voertuigbeschikbaarheid verhoogd kan worden.

Kortom RoadEfficiency staat voor lage totale kosten, een hoge veiligheid en een frequent gebruik van het voertuig – en in de toekomst zullen we met innovatieve oplossingen alles in het werk stellen om dat zo te houden. Want daar twijfelen we niet aan: rendement is de optelsom van details. 

* Optie.
** Als optie beschikbaar.
*** Enkel verkrijgbaar voor Actros en Antos als 4x2 LS en 6x2 L en in combinatie met de tankgrootte 650 mm x 70 mm en driedelig spatbord.
**** Optie, enkel in combinatie met afstandsassistent.
***** Verkrijgbaar voor Actros, Arocs, Antos vanaf 12/2016.
****** Verkrijgbaar voor bestellingen van nieuwe voertuigen Actros, Arocs, Antos vanaf 10/2016.
******* Als optie verkrijgbaar bij elk servicecontract van Mercedes-Benz of als afzonderlijk product.
******** Combineerbaar met alle FleetBoard-diensten.
In combinatie met Truck Data Center, standaard weglaatbaar voor Actros, optie voor Arocs en Antos.