FleetBoard en u. rendement².

U bent voortdurend onderweg een krijgt daarbij elke dag met nieuwe uitdagingen te maken. FleetBoard helpt u deze uitdagingen het hoofd te bieden. Met efficiënte systemen die u steeds terzijde staan.

  • De DispoPilot - snelle communicatie met de centrale. Het toestel met aanraakkleurenscherm kan uit de inbouwhouder worden genomen en beschikt over een barcodescanner voor vrachtstukken. Andere functies zijn digitale handtekeningen en rechtstreekse communicatie met de centrale via opdrachtformulier en vrijetekstberichten.
  • FleetBoard-tijdbeheer - exacte meting van rij- en rusttijden. Chauffeurskaart insteken en rijden maar! Het FleetBoard-tijdbeheer registreert exact uw werktijden. Met de digitale tachograaf en FleetBoard-tachomanagement kunnen uw chauffeurskaart en het massageheugen van het voertuig vanop afstand afgelezen en opgeslagen worden. De bestuurder wordt geïdentificeerd met de ingestoken FleetBoard-chauffeurskaart of de DTCO-bestuurderskaart.
  • De DispoPilot.guide – veilig naar uw bestemming. Het nieuwste toestel voor vaste inbouw met groot scherm voor de cabine is van een aanraakscherm voorzien. Net als de DispoPilot.mobile beschikt het over de nieuwste navigatiesoftware met vrachtwagenfuncties en andere functies zoals een rijstrookassistent en een systeem dat bij de routeplanning rekening houdt met transport van gevaarlijke stoffen.
  • FleetBoard Reports – het overzicht van uw rijgedrag. Op basis van gegevens over verbruik en slijtage worden maatregelen voorgesteld om uw rijstijl te helpen verbeteren. Met FleetBoard Benchmark kunt u zich niet alleen binnen uw eigen wagenpark maar ook met de besten van de concurrentie vergelijken.
  • De DriverTraining – opleiding door professionals voor professionals: om uw rijstijl te verbeteren, kunt u een opleiding volgen bij Mercedes-Benz DriverTrainers. Meer informatie hierover vindt u op de website van Mercedes-Benz DriverTraining.