E-Guard – bescherming tegen de gevaren van alledag.

Wie veel onderweg is, wil zich veilig voelen. Vooral in een wereld met steeds toenemende dreigingen. Hier gaat het er vooral om dat een wagen met bijzondere bescherming niet als zodanig herkenbaar is en zo discreet en onopvallend mogelijk is. De E-Guard heeft echter wel alle voordelen van de E-Klasse, de meest succesvolle business-berline ter wereld: atletische sierlijkheid, opmerkelijk comfort en overtuigende functionaliteit.

VR = Vehicle Resistance

BRV = Bullet Resistant Vehicle (richtlijn voor de controle en certificatie van kogelwerende voertuigen)

(E 350 BlueTEC Guard: brandstofverbruik gecombineerd: 6,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 167 g/km; E 205 Guard: brandstofverbruik gecombineerd: 7,2 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 168 g/km; E 500 Guard: brandstofverbruik gecombineerd: 9,6 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 225 g/km)[1]

[1] De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethoden gemeten (§2 nr.5, 6, 6a Pkw-EnVKV in de huidige versie). De gegevens slaan niet op een afzonderlijke auto en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken.

Pagina aanbevelen

Filosofie

Voertuigen & techniek